Nagyböjt, negyven nap, itt és most, elkezdődött. Neked mit jelent? Nekem a változás lehetőségét. És direkt nem változtatást írok. Élményem ugyanis, hogy nem tudok változtatni, mármint a vágyott célt közvetlenül akarással elérni, hanem maximum a változás lehetőségét megadni tudom “csak” azzal, hogy kilépek valami régiből és/vagy kiteszem magam valami új tapasztalásnak. Egy érme oldalai, aminek lényege, hogy a mindennapok unalomig ismételt rendszerén változtatok. Hmm. A változás kulcsa a vákuum, erre jutottam, aminek nehézsége kettős, ugyanis a teret nem csak létrehozni, de fenntartani is kell, huzamosabb ideig, üresen akár, és a böjt számomra pontosan erről szól.

Hogy az EL engedés ideje Van. Most.

EL engedés és ebben kitartás. Tehát vissza nem esés ideje. Most. MOST azonnal. Abszolút nem erőltetem, hanem mesélem csak, mert ez a személyes élményem, hogy mintha segítve is lennénk ilyenkor ebben. Hmm. Lassan haladó kerékkel könnyebb kanyarodni, sokkal, de sokkal könnyebb most, mint majd tavasszal lesz. Korrekciók ideje van. Most. Érdekes ez. Amint a 40 nap is. Hogy az időtartam számít. Amit valaki 40 napon át másképp tesz, az valóságosan megváltozik. Sors fordítás. Lehetőség. Most. Mindenkinek. Belső zarándoklat, szintlépés, csoda.

A böjt a vákuum mágiája, tudatos valóságformálás.

Lényege a Tér. Hogy teszem vagy nem teszem, nem pusztán étkezésben, hanem az élet tetszőleges területein, ahol az ember változtatni szeretne. Tér nyitás az első. Üres kalap, ha nyuszit akarok – értve ez alatt, hogy NEM LESZ ADDIG VÁLTOZÁS, míg az ember maga nem nyit teret, ahova aztán a vágyott eredmény megérkezhet. Hogy mire gondolok? Hmm. Megunt munkahelyekre, fárasztó haverokra, zavaros szeretői viszonyokra. A böjt ugyanis pontosan ezekről is szól. Hogy EL engedni mered / tudod-e… evés csak sokadik helyen. Mert igen. Nem kell annyit zabálni. De nem csak ételt nem, hanem semmi mást sem. A jóllakottság a boldogság ellensége, csinálj kicsit helyet, pávatollal, ha kell, de érdemes, mert a boldog-ulás igenis lehetséges!

 

[Szivesen segítünk. A nagyböjt alatt új korszakos csoportok indulnak, a korábbi KIRÁLYNÉKÉPZŐ specializálódik: Hölgyeknek és Vilagszépeknek – valamint továbblépett az Egológia, ha érdekel a rendszer használata, immár jövedelmi lehetőség is.]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!