Annak tünete, hogy nem engedtem be a másikat, nem mertem, nem tudtam igazán beengedni, és itt az már mindegy, hogy én nem voltam „elég” bátor, vagy ő nem volt „elég” türelmes, megértő, elfogadó. Az eredmény számít. Ha szerető van, akkor nem sikerült. Még nem. Ugyanis ha a Férfi egyszer valóban BE engedi a Nőt, és így vándorból Királlyá lép elő, akkor ott többé a pásztorlányka NEM merül fel. Kivéve persze, ha a) pásztorlányt vett el, tehát külső szempontok alapján választott, b) lelki téren illik ugyan a nő, háttér, vilákép, erő hasonló, de sosem Vonzotta Igazán.

Ezekben az esetekben muszáj szeretőt tartson.

Nyilvánvalóan. Aminek csak az egyik esete, hogy érinthetem, és rajong értem, és magába fogad, vad erotika és SZEX tehát, végre, évek nélkülözése után, a tiltott gyümölcs gyönyörei, de van a másik is, mert a mély lelki bizalmas IS szerető, munkatárs vagy nő-barát, akit bár sosem érintek, eszembe sem jut, irányában nem Vágyom, de aki mindent legjobban tud velem kapcsolatban, aki legjobban ért, akinek először mesélem, bármi is történik, az ugyanúgy szeret-ő, jó ezt észrevenni. Valamint azt is, hogy hiány van annak az életében, aki szeretőt enged be, és a szerető pontosan mutatja, hogy milyen.

Ami hiányzik, azt pótlom máshonnan.

Ugyanis muszáj. Mert a hiány vákuumot kelt, tehát próbálnom KELL betölteni – ami visszafelé is igaz. Akinek szeretője van az egészen bizonyosan nem él a Társával egységben, pontosabban nincsen Társa, hiába él együtt valakivel, az nem Társ, még, aminek oka férfi szempontból, hogy magamat megnyitni nem mertem, mert magamat szégyenlem, aminek a legalja, hogy nem érzem magam értékesnek, mert nem hasznosulok, legfeljebb csak önzőn, de nem Igazán, és ÉRZEM ezt legbelül, hogy nem ezért jöttem, nem csak pénzt keresni, ami elbizonytalanít, tehát nem tudom, hogy ki is vagyok és hova is tartok tulajdonképpen. Sokan kapcsolatba menekülnek, de az nem oldja meg.

A szerető oka minden esetben megalkuvás.

Lett volna tovább, sőt, VAN, de nem léptem. Tovább. Leginkább, mert a fent leírtak miatt nem mertem elképzelni, hogy lehet ennél jobb is. Hogy „járna”. Hiszen OLYAN bölcs, megért, ha nem is Izgat igazán, vagy olyan nagyon Művelt / Vonzó / Jó Családból Való / Stb., még, ha nem is ért. Megalkuvás. És „aki szelet vet, vihart arat.” A megalkuvás szükségszerű eredménye Válság, tehát a Szerető – vagy az elfojtás, tehát a vágyak meg nem élése, amit szabad, persze, önpusztítani szabad, de boldogságra nem vezet, sőt, potenciális eredménye a rák. Igen, jól látod. Ez van. Továbbá, hogy

a szerető iránti igény is mindig kölcsönös.

Tehát nem csak a férfi, de a nő is szerető felé fordul ilyen esetekben. Vágyak és álmok szintjén, minimum, de napjainkban már gyakran tettekben is, mert kénytelen, mert szükségelete, hogy beengedjék, hogy gyönyörködjenek benne, hogy támaszlodjanak rá, KELL neki, hogy magát értékesnek és hasznosnak, jól hasznosulónak érezze, tehát pótolja máshol, a hiányt, mindazt amit a párkapcsolatában nem kap meg. Természetes. Muszáj, hogy Lelkesítse és Vonzza is a Férfi és annak Ügye, fordul tehát, amerre Fényt, Lehetőséget lát – és ezzel megint ugyanoda érkeztünk, hogy

az Ügy nem csak a Férfi, de a Boldogság kulcsa.

Ügy-es, akit választani érdemes, aki kapcsolatra már alkalmas, mert onnantól Meri magát vállalni, mert immár Büszke arra, amit csinál, a nagyobb részeként, még ha esetlen is még benne, ami kompenzálja a szégyent, ezért tudok lassan, fokozatosan megnyílni, a Nőt a lelkembe beengedni. Kőkemény ez, hogy szükségszerűen csak szeretők vannak, amíg Irányt, Ügyet nem találok, amíg fel nem vállalom a Lelkesedésemet. Szeretők, vagy elfojtás. Ami alól a nő barát sem kivétel, hanem a folyamat szükségszerű állomása, hiszen magamat, az Álmaimat először a számomra zsigerileg NEM vonzó nő felé vállalni sokkal kevésbé kockázatos, mint egy Istennőnek vallani róluk.

Hogy mit tanácsolok?

A megalkuvásból való továbblépést. Nem éri meg. Hosszú távon semmiképp. Másrészt önfelvállalást, természetesen. Van, amikor megengedni és megélni időszerű, máskor lezárni és továbblépni, titokban tartani vagy bevallalni, mindegy, a fontos mindig a következő lépés, az egészben csak, ami MA a következő lehet, bármenyire is félelmetes, egymás felé vagy távolodva, aszerint ahol tartunk épp, amit az Igaz Lelkesedésem súg. Hit a Lényeg. Ott lenni, azzal, ahol Hiszek. Társak azok lehetnek, ahol a Férfi Álma és a Nő Hite arányban állnak, ellenkező esetben sok vagy kevés, tehát nem ösztönöz, vagy túl türelmetlen, Fogyasztónak és Erőnek stimmelnie kell, de erről írtam már.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!