Ezt tapasztalom. Megadja HA. … ha világos, hogy mit adok, ha adom, és ha merek kérni is. … Mindhárom fontos. … hogy tudjam, vállaljam, amit szívvel-lélekkel adok, hogy adjam, tehát legyek látható, áttetsző és hozzáférhető bárkinek, aki általam kapni szeretne, és hogy kérjek is. Nem csak gondolatokban, de szavakban is, akár árat is. … Ér árat kérni.

Hálás vagyok, hogy pénzbeli adományt az elmúlt években épp csak annyit kaptam, hogy éhen ne haljak. … hálás, mert így jöttem rá, hogy nem csak a szellemi, lelki, de a fizikai világban is fontos adásban ÉS kérésben, tehát egyensúlyban legyek. … Az ige teremtő aktusa nélkülözhetetlen lépés. … Csak amit ki is tudok egyenesen, nyugodtan és derűs természetességgel mondani, csak annak Van ereje, annak van Igazi ereje, csak úgy van ereje.

… adás és kérés a bicikli két pedálja … kis idő után nem haladhatok tovább, ha csak az egyiket taposom … ráadásul induláskor még elbizonytalanítóan lassú, instabil, csakis a sebesség növekedésével lesz egyre kiegyensúlyozottabb … és igenis fontos, tartanom kell a jó irányt, különben árokba borul, bárhogy is tekerek. : )
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!