Menu Close

EMBER-S-ÉG

Mit Tennél, ha nem félnél?

Tag / Playboy

A férfi retteg.

… minél magabiztosabbnak tűnik, annál jobban … Férfi az, aki beenged, aki magában Teret ad, FÉR-fi, akiben NŐni lehet … sokat írtam már erről … most arról, hogy ez BRRUTÁLISAN félelmetes … az Út, a Születés … nekem az volt, NAGYON … mert a lelkem, a legmélyebb bugyraim KELL megnyitni hozzá … hogy a FÉNY […]

Férfi nélkül nincs nő.

… Sok férfival beszélgetek, és általában a kész nőt várják, aki őket befogadja. … Holott ez FORDÍTVA van. A Férfi dolga befogadni, Teret adni, sőt, maga a Férfi is Nő befogadása által emelkedik fiúból Férfivá … mint a mesében. A legkisebb királyfi próbatételbe botlik … DE egyedül nem boldogul, hanem épp attól nyeri végül el a királyságát, hogy elfogadja, BEfogadja a tanácsot, a segítséget, a Bölcsességet a királylánytól.

… a Férfi gyermeki lelke legeldugottabb tornyaiba is beengedheti a Nőt. Döbbenetesen félelmetes. És mégis. Nincs más út. … beengedni és elfogadni, amit a NŐ adni tud, bízni abban, BÍZNI a Nőben … csak így telhet meg az Űr, a Tér, ami a Férfi lényében Tátong, így érkezhet meg abba a Nő … csak így születhet valódi EGYség, ahol a Mindenséggel való kapcsolat is Rendben.

A Bölcsesség, az itt és most Hogyanja igenis a nőknél van, a spontán érzéseikben – a Férfiaknál pedig az Irány, hogy Hová is tartunk együtt. Jó ezt elfogadni.

Continue Reading