BEFEKTETŐI INFO

Mi ez?

Humania egy mentor hálózat platform, aminek célja, hogy az emberek szellemi-lelki-spirituális fejlődését szolgálja, tehát, hogy haladjunk az úton sötétségből a Fény, önközpontúságból Isten felé úgy, hogy egymást az élettapasztalatainkkal mentoráljuk. Egyénileg és csoportokban.

Négy fő funkciója, hogy

(1) hiteles emberek láttatni tudják a mentoráltjaikat, (2) mentorra vágyók számára látszódjanak, és könnyen megközelíthetőek legyenek hiteles és nyitott személyek mentorként, (3) mentorok könnyen be tudják szedni a folyamatos mentorálas díját bankkártyás előfizetésként, (4) a hiteles személyek állandó mentorlált “tanítványokkal” ingyenesen tudjanak foglalkozni, és ehelyett a mentoráltak saját mentori munkájuk pénzügyi eredményéből adhassanak %-ot a mentoruknak.

Nem csak a saját tevékenységem (férfi mozgalom és női körök) miatt építem, hanem az a benyomásom, hogy a mi TT csoportjaink mellett az anonim alkoholisták vagy önismereti iskolák, sőt civil szféra, KKV vezetők, akár szervezetek számára lehet érdekes, hogy hiteles emberek láttatni tudják magukat és a mentoraltjaikat, és így egyre több ember tudjon kacsolódni. (Akár az egyház számára is lelkivezetés témában, ahol pénz nyilván nem mozog.)

Hiszek benne, hogy a világ egyik nagy problémája ez, amire mi tudjuk a legjobb megoldást fejleszteni. Hasonlóan ahhoz, ahogy az Airbnb a magánszemélyek ágyait megoldotta – mi emberek élettapasztalatait “hozzuk piacra”.

Mire van szükség?

4 millió forintra minimum – ami az éve eleji nyilvános indulásig viszi el az én követőimmel, és az indulás számaival azonnal megyünk intézményi befektetőhöz a következő, 300 – 500 ezer euró nagyságrendű befektetésért.

vagy

15 millió forintra maximum – amiből kb. hat hónapot működünk, javítunk-fejlesztünk, új ügyfeleket hozunk be, és ennek a számaival megyünk intézményi befektetőhöz, 500K – 1M EUR nagyságrendű pénzért.

Mit lehet kapni?

A Humania egy Amerikában bejegyzett startup részvénytársaság, és klasszikus startup logika szerint lehet üzletrészt szerezni benne.

A szerezhető részvény csomag mértéke: 1% /1 millió forint.

Miért vegyek részt?

Nem baj, ha a befektető hisz benne, hogy a pénz bőségesen megtérül 3-5 év távlatában, de ne ez legyen a fő motivációja. Hanem, hogy Látja és Érti az Ügyet, és Tenni akar érte, segíteni nekünk, anyagi erőforrásait erre áldozva.

Részletek

Amire a pénz használjuk:

  1. tesztelni-javítani 4-5 elszánt segítővel
  2. a Férfi Műhely / TT tagokkal indítani (10-30 fő)
  3. utána az Énakadémia tagokkal indítani (100-200 ember)
  4. utána a Facebook nyilvánosság elé kitenni (kb 100 000 ember)
  5. partnereknél indítani (AA, Szabó Péter követői, Integrál Akadémia, stb.)

Kapcsolat

  • Joós István
  • +36206192074
  • istvan@humania.io