Szeretett Mind!

Hirtelen indíttatásból ugyan, de régóta érő elhatározással módosítottam a fizetőkaput ezen az oldalon, ami azt jelenti, hogy újra ingyenesen hozzáférhetők az írások. Oka ennek, hogy rég zavart, hogy sokkal többeknek szólnak ezek, mint, akik tudnak róluk – a jézusi tanítást minél jobban érteni fontos, milliókat foglalkoztató témák és gondolatok, nem volt jó érzés elzárni a szövegeket, mert hátha sokaknak értékes, akik a fizetőkapu mögött nem találják meg.

Hogy akkor miért volt évekig így? Mert az önismerettel épp csak foglalkozni kezdő emberekben nagyon nagy ellenállás, mert jelentős értéktelenség, mert mélyre vésett minták vannak Jézus és az ő tanításai iránt. Az átlagember szerint, aki Jézusról beszél az vallásos vagy szekta tagja, de mindenképp fanatikus – és sokkal egyszerűbb volt elzárni az Istenes írásokat, mint folyamatosan magyarázni, hogy esetemben sem egyik, sem másik nem “veszély”, hanem tényleg csak egy ember vagyok, aki számára fix pont a jézusi tanítás, és a magam esetlen módján így értelmezem. Különösen zavart, hogy az általam indított és vezetett módszer, iskola és közösségek is “gyanúba kerültek” az én belső folyamatom által, amit végképp nem akartam – tehát elzártam ezt itt, hogy ezt az oldalamat elrejtsem.

Hogy akkor ezután mi lesz? Új megoldást találtam. Mostantól nem az írásokat rejtem itt el, hanem magamat, a szerzőt. A nevem az oldalon nem szerepel többé, és Ember-s-Ég néven külön Facebook oldalt is kapott ez a blog. Az elválasztás még nem egészen hermetikus, de hamarosan az lesz – mert fontos, hogy az itteni, haladóknak szóló munka ne károsítsa a kezdőbbeknek szóló platformokat. Változatlan továbbá, hogy találkozókra csak az előfizetőket hívom.

Örülök ennek a megoldásnak, köszönöm szépen az eddigi türelmet!

Béke Veled,
Testvéred

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!