Szeretett Te!

Megtisztelő a részvételed, hogy követed a blog írásait, és arra jutottam, hogy egy a nagyobbal való kapcsolatunkkal foglalkozó “feladatsorral” szeretném ezt meghálálni Neked. Itt találod, a jelszó pedig ez: VagyokAkiVagyok.

Másrészt az e-mail értesítések rendszere változott, mint bizonyára látod, ugyanis már nem megy az egész szöveg e-mailben ki, hanem valóban értesítés csak, ami után a linkre kattintva az oldalon érhető a bejegyzés el.

Oka ennek egyrészt, hogy mostanában kevesebbet írok, és mélyebben ha igen – másrészt az ÉNAKADÉMIA Magazin folyamatosan dolgozza fel a régebbi írásokat, Joós István, ember pedig videó üzeneteket “áraszt”.

Arra jutottam hogy engem, a gondolatokat követni, a világképpel ismerkedni mégsem az e-mail üzenet a legjobb mód, hanem a fentieket ajánlom Neked, mert így átfogóbb, teljesebb, jobb képet kaphatsz.

Hogy node és az Istenes írások, hogy azokkal mi lesz?

Körbeértem. Ami azt jelenti, hogy már ismétlődnek az igehelyek, mindhez írtam már az elmúlt három évben, tehát most előveszem ezeket. Aminek az Ember-s-Ég oldal a felülete – Facebookon találod, ha nem láttad még, katt ide, a napi evangéliumhoz kapcsolódva elkezdtem a régebbi írásokat ott megosztani.

Változtlanul írok persze a blogon is majd, arról, ami foglalkoztat épp, és az előfizetés díját harmadoltam, már csak 500 Ft / hó, továbbá mostantól beszélgetéseket is tartunk, ahova szerettel várunk!

Összefoglalva:

Újdonság még, hogy a heti írások közül a legerősebb hétvégén a Magazinba is kikerül majd, azaz a lényegről semmiképp nem maradsz le – figyeld azt, vagy kövess minket a fenti oldalakon, ha érdekel.

Végül a személyes találkozásról… sok videó készül, de messze kevesebb, mint amennyi kérdés jön, tehát megpróbáltam a személyes konzultációt elérhetőbbé tenni, és egy új megközelítés által sikerült árban hozzáferhetőbb változatokkal, sőt személyes “forródróttal” is előálljak, a joosistvan.info link új funkciója, hogy ezekhez vezet.

Nem vagy egyedül, van segítség, várunk!

Hálával,
Joós István

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!