A férfi olyan mint a ló. Érzi, ha félsz, és ledob, akár meg is tapos, bár azt már akaratán kívül… Fontos ez nagyon. Ne félj, nem félhetsz tőle! Nem félhetsz, mert akkor az igazi kapcsolat elvész, helyette óvatosan figyeled, mi fér még bele, és mi nem, adagolsz, kivársz, utat keresel, bizonytalankodsz, és ezzel nem csak az őszinte kapcsolódás magaslatai lehetetlenülnek el, hanem az életedet is veszélyezteted. Konkrétan és szó szerint. Mert mindaz, amit erős, tehát valós érzelmek ellenére ki nem mondunk, tehát magunkon át nem engedünk, az akkor benn marad, tehát ott is dolgozik, lélekben és testben. Benned. Ugyanis az energiamegmaradás törvény. Lelki értelemben is. Tehát engeded, őszintén át, vagy pusztít, amit visszatartasz, míg végül akár rák formájában köszön testileg is vissza. Ez van. NE keresd tehát az utat! Hozzá. Amíg keresed, nem fogod megtalálni, hanem Lépj, vakon, ha kell, felé, de magadba, és

MUTASD, ami Benned van!

Nem az okosságot, a tehetséget sem, hanem az érzéseidet. Hogy fáj, vagy jó, hogy hiszel benne, hogy kétségeid vannak, hogy hagyja abba, hogy csinálja még, hogy erre és ezzel ne, hogy arra és azzal igen, hogy jöjjön közelebb, hogy menjen a fenébe, hogy sírja ki magát vagy, hogy elég most már a hiszti. Mondd! Neki. Bátran, egyenesen, őszintén, ahogy épp sikerül, minél kevésbé gondolkozol rajta, annál jobb, sőt, hmm, gondolkodom, tehát félek, legjobb, ha egyáltalán nem gondolkozol, hanem csak engeded.

Engedd meg magad!

NE félj önmagad lenni, és nem csak önmagad miatt ne, hanem azért se, mert neki is pontosan ez kell. A férfinak. Te. Az igaz, a legigazabb Önmagad, amikor semmi nem fog vissza. Az KELL. Nekünk. Szófia bölcsessége, Athéné páncélja, Artemis bája, Ízisz bosszúja és Héra féltékenysége. Jöhet. Mind. Az ezerarcú Nő, egyben, mikor mi időszerű. Tehát NEM a tökéletest várjuk, egyáltalán, mármint igen, de nem paraméterek alapján tökéletes a nő, hanem embersége által, ahogy és ami Igaz, ma, most, aki az, na Ő tökéletes. Aki magát meri mutatni.

Ráadásul a férfi IS érez.

Kevésbé tudatos, de a mélyben erős, és egyre erősödik a férfiakban is az érzet, tehát hiába takargatod az állapotodat, érzi, hogy figyel-e rá más kérdés, de pontosan tudja, ha valami van, viszont nem szeret rimánkodni, tehát jó számára azzal arányban lehetsz, ha nem is kell neki, ha magadtól mondod. Nos? BÁTORSÁG! Engedd, mutasd az érzéseket, őszintén, és NE félj tőle, hogy mit szól, értetlen vagy agresszív, ellenkezőleg, csodákat élhettek meg együtt, ha magad vállalásában tovább mersz lépni. Avagy párcsere. De akkor meg jobb a hamarabb. Hmm? Komolyan mondom, hidd nyugodtan el. Sőt. Próbáld ki! Jó vagy. Nem egyszerűen elég jó, de tökéletes, vagy, csak MERD mutatni magad. Muszáj. A férfi olyan mint a ló. Érzelmekből ért, pontosan érez, és bizonyosan leveti, aki hamis.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!