Mesélek picit az új könyvről, mert leadás után megkönnyebbülve kedvem van épp… :) Tehát. Nincs kétszáz oldal, és nagyobb betűkkel van szedve! Cél az egyszerűség volt, hogy az ÚT-MUTATÓ ábra minél érthetőbb legyen és – már amennyire én erre képes vagyok :) – úgy érzem ez sikerült.

A struktúra egyszerű:
– A PROBLÉMA
– A MEGOLDÁS
– DOLGUNK ITT
– FÉRFI ÉS NŐ
– KÖZÖSSÉG
– FELADAT
– ISTEN

… aminek persze a férfi-nő működés a messze legnagyobb része.

A szöveg új, tehát most nem korábbi írásokat használok fel, mint Az Én Útja készítésekor hanem nekiültem, és írtam egy könyvet. Elejétől a végéig. iPad-en készült, ugyanúgy, ahogy az előző is, egy Storyist nevű alkalmazás segítségével, aminek lenyűgöző tulajdonsága, hogy nagyon egyszerűen átlátható az egész struktúra, részeket könnyen lehet a felületen áthelyezni, valamint a telefonról is hozzáférhető ugyanaz a szöveg, ha valamiért csak gyorsan megnézni, beleírni, vagy javítani akar épp az ember – ez nagy segítség volt.

A bevezetés első mondata foglalja a lényeget össze, így sikerült:

Meggyőződésem szerint férfi és nő különbözik és másképp lehet boldog, a gyermekkorunkat senki nem rontotta el, előre nézni hasznosabb mint hátra, illetve, hogy az ember fogváltás, pubertás és érettségi után is korszakokban fejlődik tovább, evolúciós ugrások felnőtt korban is követik egymást, amik között a válságnak megélt időszakok “csak” beavató próbák.

Ünnep számomra ez, most, újra.

Úgy érzem sokkal többeknek, sőt akár nagyságrendekkel többeknek szól az új könyv, és az árazása is jóval alacsonyabb, hogy elérhetőbb legyen: 2900 Ft. Ha tőlünk rendezvényen veszed: 2500 – ha pedig nyolcas csomagban, hogy másoknak is jusson, akkor 1500 csak. Hogy akkor mért nem írtam elsőre ezt meg? Mert nem tudtam. Egyrészt. A tavalyi könyv írása során tisztultak a korszakok nekem magamnak is le, ebből született a bolondok napi ábra, és ennek a magyarázata az új könyv. Másrészt úgy, érzem ez tökéletes így. Az első sokaknak volt hasznos, önismereti csoportokban használják többfele is, ami szerintem marad is így, mert mélyebbre megy.

Titok továbbá, de elárulom…

Szülinapom is van vasárnap. A másik ok, amiért most és nem szeptemberben hirdetünk nagyobb eseményt, az ez, hogy korszakot – évet – zárok mindig magam is. Ajándék? Igen. Kérek! :-) Öröm, ha eljössz, és megosztod e napot velem. Sőt. Legnagyobb. Egy ideje tapasztalatom, hogy nincsen nagyobb öröm számomra, mint ha mások eljönnek, kapcsolódnak, kíváncsiak, hogy érezhetem, hogy hasznos Neked, amit csinálok. Ha az. Nyilván. Akkor csak. Továbbá – tudom, hogy feszítem a húrt, de ölelésnek is örülnék! :)

Végül a szimbólumról.

Fokozatosan alakult, és az utat, a megoldást, a választ foglalja szerintem össze, férfi és nő működő kapcsolati modellje: a rész-egész viszony. Harc és kommunikáció, köztük szeretet, a család területe, legbelül bölcsesség, kifelé pedig az sugárzik, amit ez az egység így együtt a világnak immár tevékenyen ad.

Várunk szombaton szeretettel!

Ugyanis nem csak én beszélek majd, de az már legyen meglepetés! … amint az idei bejelentés is. Tavaly ÉNAKADÉMIA indult, és idén is tartogatunk Számodra valamit, ami még az iskolánál is közvetlenebb, könnyebben hozzáférhetőbb és hasznosabb – akkor is érdemes eljönni, ha már mindent olvastál és értesz, ezt ugyanis most csinálni kell majd! :)

Örömmel,
István

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!