Örömmel jelentem, hogy nagyon, nagyon jól sikerült a tegnapi esemény, hála Évának, minden résztvevőnek, és különösen a szervezők és az önkéntesek csodás és nagyszerű munkáját köszönöm nagyon szépen, várunk vissza! … továbbá, ma van a születésnapom. Hosszú évek óta az első, amikor valóban rendben, a helyemen, erőben érzem magam, új korszak hajnala az élményem, hogy idén nagyot lépünk majd, az új könyv sokakhoz eljut, és a sötétség oszlatására az idei évre tervezett három “titkos fegyver”, a helyi csoportok és események, a növekvő számú Egológusok és az ezt segítő, jelenleg EgoApp munkanéven futó új mobilalkalmazás is nagyon beválik.

:-)

Visszatér továbbá a The Ego Show, több videó várható, komolyan szervezzük az eseményeket és a közösségi életet, blog és iskola közeledik, ÉNKLUB lendül, végül amit legjobban várok, hogy a folyamatosan érkező sok nagyszerű emberrel egyre több olyan rendezvény lesz, ami értéket ad, ahol csodás új kapcsolódások születnek, és amiken én már nem tudok résztvenni majd. :) … franchise jelleg, de anélkül, kötelező lenne az általam indított dolgokat továbbvinni, hanem sokkal inkább platform, ahova örömmel és megtisztelve fogadjuk a kapcsolódó projekteket, a Te ötletedet is. Másrészt szeretek menni, nagyon élvezem az országjárást, szólj, ha kellek, illetve aki Lovagi Tornát szervezne vagy a szellemiségünket értő jó mobilalkalmazásfejelsztőt tud, se hallgasson! :)

Hála az elmúlt évért!
Is.

Szeretettel,
István

P.s.
Áradnak az üzentek közben, ahogy ezt írom, folyamatosan villan a telefon, igen, mindenkinek válaszolok! :-) .. Köszönöm!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!