Elképesztően hálás vagyok. Mármint nekem elképesztő. Hogy lehet ennyire. Tökéletes volt a bolondok napja, valóságosan korszakot váltottunk, ami számomra három dologból volt legnyilvánvalóbb. Egyrészt, hogy senkinek nem kellettem. :-) … Értve ez alatt, hogy az esemény során egyesével bemutatkozó Egológusokkal keresték a kapcsolódást a tele teremnyi résztvevők, nekik meséltek, tőlük kértek tanácsot, velük beszélték az Út részleteit át. Másrészt, hogy mennyire katartikus volt – ismét csak nekem – ahogy az Egológusok magukról beszéltek, hogy mennyire jól értik, mennyire hitelesen képviselik a világképet, és a megközelítést is, lassan a vidéki előadásokat is átadhatom majd. Harmadrészt, hogy utána mennyire Lelkes volt mindenki. Mármint az Egológusok is. Hogy mennyire működött, mennyire nagy sikerélmény volt nekik. Csoda mindez. Valóságosan.

Hogy node és a résztvevők korszak-váltása?

Azt nem tudom. :-) .. Mármint, hogy ez a három óra kinek mire volt elég. Kivéve néhányakat, akik odaléptek hozzám és megköszönték az előadást, többen a rendszert is – sokan évek óta követik –, hogy mennyire jó látni, hogy változik, épül, hogy immár valóban lehet hozzánk kapcsolódni, illetve néhányan az Egológus képzés iránt is érdeklődtek. Hogy résztvennének. Közönség helyett immár csinálásban is. Csoda ez – még ha aligha váltottunk bárkit egy este alatt meg. Másrészt nem is ez volt a vállalás, hogy egy nap alatt megváltoztatunk, hanem – ami az idei bejelentés amúgy –: az ÉNAKADÉMIA negyedik szirma, hogy mostantól kihívásokkal, és ezek eredményeként konkrét új tapasztalásokkal segítünk gyorsítani.

Indulás: április 9.

A folyamatként megújult KIRÁLYNÉKÉPZŐ – avagy a Nő Útja – rajtol e napon, férfiaknak szóló ÖNMEGVALÓSÍTÓ pedig egy héttel később. Nagy szeretettel. Kipróbált feladatokkal. Egológusokkal. Találkozókkal. Aszerint kapcsolódhatsz, ahol tartasz. Ma. Konkrétan. … Megtisztelő az érdeklődés. Nagyon jó érzés. Szívesen várunk, és örömmel szolgálunk az új módon is. Béke Veletek! Húsvét második vasárnapján – mert igenis VAN új élet!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!