Megdöbbentően fontos téma a mai, emberi tömegei vélik, hogy ők döntenek – s ezért nyomasztja őket, hogy jól kellene – holott valójában legkevésbé sem, sőt lenyűgöző arrogancia döntést sajat kézben akarni tartani, hanem a működő élet egyik fontos kulcsa megérteni és elfogadni, hogy valóságosan nem döntünk végül. Téved, aki azt hiszi, hogy dönt. Hanem döntések beérnek, aminek a módja a helyes figyelem, döntésekre az ember rádöbben, pontosabban igazságokra döbben rá a témákban, amik foglalkoztatják épp. Hmm.

A dilemma végül mindig értetlenség csak,

tehát elégtelen figyelem, ahol a továbblépés kulcsa a figyelem növelése, értve ez alatt nyugodtabb, elvárásoktól és akarástól mentesebb figyelmet, valamint új tapasztalást, ha élmény nincsen még elég, ami nélkül döntés nem születhet. Lenyűgözően fontos ez.

Az ember végül NEM dönt.

Valóságosan nem. Hanem rádöbben csak. Nő a férfire, hogy Ő az, csudába, bármennyire vonakodik, és férfi a nőre, mert a csudába is, az életem Vele működik legjobban, és férfi ügyre és más férfiakra, mert igen, Erre van a dolgom, Velük akarok indulni, bárhova is vezet az út. Nagyon fontos ez. Nem működik, nem fog működni, nem működhet, amíg azt hiszed, hogy magad döntesz. Nem. Hanem figyelj! Helyette. Jobban. És LÁTNI fogod az Utat, az itt és most Igaz lépést, és abba állj bele, oda Add magad, Bízz! Jó lesz. Bátorság!

[Az ábra magyarázta itt.]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!

Előfizetés

Akkor ajánljuk, ha érdekel a mélyebb tartalom, vagy támogatni szeretnéd a munkát. Bővebb info ITT.