Férfiak politikára, filozófiára és sikerre, tehát hatalomra reagálnak, nők emberségre. Ezt tanultam az elmúlt években. Továbbá, hogy teljes bármely ügy, közösség, mozgalom csakis akkor lehet, ha mindkét oldala erős, emberség ÉS hatalom, egymás felé hatva növekszenek, ahol emberség, ott fokozódó hatalom, ahol hatalom, ott csiszolódó emberség. Tapasztalva tanultam ezt. Aztán megpróbáltam elméletben átadni, de csak részben sikerült. Nőknek. Férfiaknak nem. Így tanultam, hogy férfi tapasztalva ismer meg. Mármint a nők nagy része számára lehetséges egy írás által megismerni, mert ők a lélekre, emberségre rezonálnak, de a férfiak nagy része nem, hanem őket gondolatokkal bár meg lehet megérinteni, politika, filozófia, vallás, de igazán megismerni csakis hatalmat tapasztalva, a földi eredményeket megízlelve tudnak. Hmm. Autó, ház, karóra. Ezért nélkülözhetetlen, valóságos férfi szükséglet, hogy látszon, különösen, ha a hatalma, tehát gyakorlati hatásba fordított ereje másképp kevéssé nyilvánvaló, nem jelentős vagy nincsen.

Izgalmas ez.

Hogy nők, igen, valóságosan hajlandóak a vagyonukkal gondoskodni arról, aki embersége által erre méltó, míg férfiak legkevésbé sem, hanem fordítva, nekik földi hatalmat kell tapasztalni, a másik hatalma által magukat legyőzetve, vagy minimum egyértelműen felülmúlva KELL érezzék, hogy kapcsolódni valóban akarjanak és tudjanak, elmélet és/vagy emberség erre kevés. Szép ez. Hogy minden a férfi a győztes csapatba akar végül tartozni, node kik méltók rá, a többség folyamatosan keresi, aminek során egyre nagyobb hatalomhoz szükségszerűen muszáj kapcsolódjon, ÉS a férfi így jut a legnagyobb hatalomhoz, tehát Istenhez el. Egy Istenhez kapcsolódó másik férfi körébe megérkezve, tehát csapat által, és SOHA nem közvetlenül. Ezt látom. Hogy a nők belül találjak Istent meg, a bizonyosságot, míg a férfiak kívül, csinálva kell tapasztalják, amihez a férfit a saját vonzódása, és a vele haladó nő hite együtt segíti, e két malomkő között, érkezik a Nagyobbhoz, annak szolgálatában EGY CSAPATBAN elfoglalható Saját Helyhez végül el. És ezzel egyidőben a családhoz, tehát az asszonyhoz is. És üzleti sikerhez. Csapatban cselekedve. Ahol Jézus, igen, a csapatkapitány, de a Cél Isten.

Abban az időben Jézus bejárta a városokat és a falvakat, tanított és hirdette az Isten országát. Vele volt a tizenkettő és néhány asszony, akiket a gonosz lelkektől és a különféle betegségektől megszabadított: Mária, melléknevén Magdalai, akiből hét ördög ment ki; Johanna, Heródes intézőjének, Kuzának a felesége; Zsuzsanna és még sokan mások, akik vagyonukból gondoskodtak róla.

Lk 8,1-3

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!