Férfi nincs, nem működik Társ, tehát Nő, és Szövetségesek, tehát csapat, tehát más Férfiak nélkül, sokat írtam erről, hogy muszáj Vezetővé, tehát királlyá lenni, a maga helyén, minden férfinak, a lehetőség ez, elérhető, viszont soha nem abszolút, mert minden valami nagyobb része, tehát minden Vezető fogalmilag követ, IS, csak az Vezető igazán, aki maga Követésben van. Szép és jó. Node hogyan jutunk ide, hogyan alakul ki, mit tehetünk érte? Sokat merengtem ezen, férfi-nő és férfi-férfi témában is, régi már a folyamat, figyelem, csinálom, küszködöm sokat, viszont egyre jobban értem, hogy valóban úgy van, hogy MUSZÁJ a tapasztaltabb, az erősebb, a vezető, a Férfi válasszon. Végül. És nem csak férfi-nő, hanem közösségek esetében, tehát férfi-férfi viszonyokban, munkatársakat IS, ugyanis a másik két lehetőség nem működik. Hmm.

Követő hiába választ.

Mármint nagyon értékes, de csak távoli kapcsolódásra elég. Követő lesz. Szó szerint. Esetleg alkalmazott, vagy szolga, de a Nő nem lehet igazán Társ, sem más Férfiak igazán Szövetségesek, amíg a Vezető ki nem áll, fel nem vállalja, amíg maga nem Választ. Muszáj. Egyetlen, határozott Döntéssel, ugyanis a kölcsönösen közeledünk sem működik. Mert akkor engedek. Dejó. Igen. Akit Akarok, azzal nem működöm, írtam már nők kapcsán egyszer, és pontosan ugyanez van férfiakkal is. NEM akarhatom én őt. Akarhatom, de

nem megy, ha én Akarom a másikat,

mert az Ügyre, a Körülményekre és a Dolgomra, tehát az Irányra, Szélre és Kormányzásra fordított figyelmem, a cél, a vezetésem és a közösségünk IS sérül, ha Társhoz vagy Szövetségeshez igazodni kezdek. Ez Van. Ami nem érzéketlenség. Egyáltalán, épp ellenkezőleg, hiszen szeretem, gondoskodom, dicsérem, Nőt amint a Szövetségest is, Dolgom, felelős vagyok, felelősséget vállaltam, anyagi és szellemi értelemben is, de ez pontosan csakis akkor megy, ha vezetőként viszont szubjektív abszolút maradok, tehát számára / számukra abszolút, sőt egyre abszolútabb, mert egyre erősebb, részben pontosan ettől is, hogy ő követ, tehát hagyatkozik, hogy érzem a súlyát, MUSZÁJ érezzem a súlyát – a súlyát kell érezzem, és nem az elvárásait, amihez előbb választanom KELL. Nőt és Férfiakat. Talán egyszerre.

Jézus odahívta magához tizenkét tanítványát, és megadta nekik a hatalmat, hogy kiűzzék a tisztátalan szellemeket, és meggyógyítsanak minden bajt és minden betegséget. A tizenkét apostol neve a következő: Az első Simon, más néven Péter, azután a testvére, András; Zebedeus fiai: Jakab és testvére, János, továbbá Fülöp és Bertalan, Tamás és Máté, a vámos; Alfeus fia Jakab, Tádé, a kánaáni Simon, és végül karióti Júdás, aki később, elárulta őt. Ezt a tizenkettőt küldte Jézus, és megparancsolta nekik: „Ne lépjetek a pogányokhoz vezető útra, s a szamaritánusok városába be ne térjetek. Menjetek inkább Izrael házának elveszett juhaihoz. Menjetek, és hirdessétek, hogy elközelgett a mennyek országa.”

Mt 10,1-7

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone Öröm, ha megosztod!